Nästan alla middagsrecept och en del luncher kommer från böckerna: ”Våra Bästa GI-recept” och ”GI in the City” med Ola Lauritzson och Ulrika Davidsson
MÅNDAG
Frukost: Keso med fruktsallad (från iTrims receptsida)
Lunch: Laxrulader med sockerärtor, minimorötter och champinjoner
Mellanmål: 5cm gurka, ½ röd paprika
Middag: Orientaliska kycklingbullar
TISDAG
Frukost: Äggröra med tomat och basilika (från iTrims receptsida)
Lunch: Tomatsoppa med champinjoner och alfagroddar
Mellanmål: Minifruktsallad med 1 apelsin och 5 jordgubbar
Middag: Räk- och avokadosallad
ONSDAG
Frukost: Hallonsmoothie med linfrö
Lunch: Varmrökt makrill med sallad Renskavssallad
Mellanmål: 5cm gurka, ½ röd paprika
Middag: Pinjenötbiffar med ugnsrostad paprika
TORSDAG
Frukost: Omelett med skinka, purjolök och svartpeppar
Lunch: Tonfisksallad
Mellanmål: Valfri frukt blandad med 1 dl keso
Middag: Parmalindad kyckling med auberginchips
FREDAG
Frukost: Keso med fruktsallad (från iTrims receptsida)
Lunch: Sallad med rökt lax
Mellanmål: 5cm gurka, ½ röd paprika
Middag: Halstrad gös med haricot vertes i paprikadressing
LÖRDAG
Frukost: Blåbärssmoothie med mandelkross
Lunch: Skinkrulader med keso och gräslöksröra
Mellanmål: Makrill i tomatsås
Middag: Fläskfilé med västerbottenquinoa och Karl Johan svamp
SÖNDAG
Frukost: Champinjonomelett med rödlök och paprika
Lunch: Caesarsallad
Mellanmål: Minifruktsallad med 1 apelsin och 5 jordgubbar
Middag: Grillad hälleflundra med knaperstekt kotlettbacon (endast 9% fett)
Glöm inte dricka 2,5 liter vatten per dag – minst!
Glöm heller inte att ta en extra promenad runt kvarteret innan jobbet, på lunchen och efter jobbet. Då har du gått in minst 3000 steg.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar